Oddział XII, XIII, XIVGotowanie Życie w Krośnickim Uniwersytecie Dorosłości to nie tylko nauka w salach. Naszym drugim miejscem pracy jest kuchnia. Tam powstają przepyszne sałatki, koktajle, ciastka i różne wypieki. Własnoręcznie przygotowane potrawy smakuj ą najlepiej. Przepisy wybieramy z książki kucharskiej, szukamy ciekawych potraw w Internecie oraz uruchamiamy naszą wyobraźnie. Zdjęcie nr 1. Oddział XIV przygotowuje zupę- Zgadnijcie jaka? Zdjęcie nr 2. Kacper, Karol i Wojciech zaangażowani w przygotowanie zupy. Zdjęcie nr 3. Wojciech z pomocą Pani Basi zawsze pracuje sumiennie Zdjęcie nr 4. Gdzie kucharek sześć tamnie ma co jeść (zupa dyniowa mniam) Zdjęcie nr 5. Kelnerka Klaudia podaje wszystkim kolegom pyszna zupę Zdjęcie nr 6. Pulpety mięsne czy kulki mocy A. Lewandowskiej ? Zdjęcie nr 7. Pani Aneta, Jakub, Pani Renata, Norbert i Szymon z Oddziału XII zdradzają tajemnice zdrowej kuchni Zdjęcie nr 8. Wojtek Zdjęcie nr 9. Emilka i Dominik są ekspertami w naszej kuchni Zdjęcie nr 10. Karol. Dominik i Wojciech bardzo sprawnie obierają ziemniaki Zdjęcie nr 11. Adrian i Szymon sprawdzają grubość krojonej marchewki Zdjęcie nr 12. Która Norbert pokroił perfekcyjnie Zdjęcie nr 13. Jakub (Gesler) nadzoruje pracę w kuchni Zdjęcie nr 14. Będzie pyszna sałatka …myśli Gracjan Zdjęcie nr 15. Julka dołoży kolejny składnik Zdjęcie nr 16. Szymon czuje się w kuchni jak ryba w wodzie Zdjęcie nr 17. Adrian kroi ziemniaki Zdjęcie nr 18. Sałatka warzywna gotowa HURA |